Åbningstider og praktisk info

Her finder du åbningstider og andre praktiske oplysninger om udstillingen.

Webshop: Familien Danmark på hjul - Årets Bil 1969-2019

Udstillingen Familien Danmark på hjul - Årets Bil 1969-2019 har sin egen webshop. Her kan du købe plakater, magasiner, t-shirts og en masse andre flotte produkter.

Køb allerede nu billetter til særudstillingen

Her kan du købe billetter til efterårets helt store kulturoplevelse i Viborg: Familien Danmark på hjul - Årets Bil 1969-2019

Liste over alle vindere af Årets Bil i Danmark fra 1969-2018

Her finder du den samlede liste over alle vindere af Årets Bil i Danmark fra 1969-2018

Om særudstillingen

Årets Bil 1969-2019 - Familien Danmark på hjul. En unik udstilling og kulturoplevelse.

Sponsorer til udstillingen Årets Bil 1969-2019

Årets Bil 1969-2019 er blevet til i samarbejde med en række sponsorer. Viborg Museum og Forstadsmuseet i Hvidovre takker for samarbejdet.

Brand i pauserummet på Farvervej 23 i Viborg!

Torsdag blev brandvæsnet tilkaldt til Farvervej 23 i Viborg, hvor udstillingen om Årets Bil holder til. Der var brand i et el-skab i et pauserum. Branden blev hurtigt slukket. Udstillingen er derfor lukket 29/11 + 30/11 og åbner igen på lørdag den 1. dec. klokke...

udsolgt-udsolgt-udsolgt - EN AFTEN OM SKØNNE OG USKØNNE BILER MED CHRISTIAN GRAU

UDSOLGT!!!!!!!!!!!!!! Ekstrashow: Vi har inviteret den kendte bil- og livstilekspert fra TV2, Christian Grau, med til en spændende og underholdende aften i udstillingen ”Familien Danmark på Hjul – Årets Bil 1969-2019”.

Et banebrydende samarbejde mellem to bymuseer

Viborg Museum og Forstadsmuseet i Hvidovre er gået sammen om at skabe årets kulturoplevelse i Danmark med udstillingen Årets Bil - Familien Danmark på hjul. Her kan du læse mere om samarbejdet.

Efterårsferie: Oplevelser i udstillingen for hele familien

Ta' hele familien med til sjove aktiviteter i efterårsferien: Oplev den nyåbnede særudstilling ”Familien Danmark på hjul – Årets Bil 1969-2019”, spil bilspil som i gamle dage og hjælp familien Danmark med at pakke rejsekufferten til bilferien.

Oplev LEGO® Build the Change i Viborg

Nu har børn og deres familier chancen for at deltage i LEGO® Build the Change - et helt unikt byggeevent her i Viborg. Det sker den første weekend i november samt mandag til og med onsdag ugen efter.

Brand i pauserummet på Farvervej 23 i Viborg!

Torsdag morgen blev brandvæsnet tilkaldt til Farvervej 23 i Viborg, hvor Viborg Museums biludstilling holder til. Det viste sig, at der var opstået brand i forbindelse med et el-skab, der står i pauserummet bag indgangsreceptionen. Branden blev hurtigt slukket af brandvæsnet.

Torsdag den 29. november 2018

Branden er gået ud over et køleskab og et el-skab. Brandvæsnet måtte knuse en rude for at komme ind i pauserummet. Derudover er der sodskader på vægge, lofter og døre i pauserummet.

INGEN SKADER I UDSTILLINGEN

Det skal understreges, at der intet er sket med selve udstillingslokalerne eller bilerne derinde. Branddørene og de generelle brandforebyggende installationer har virket efter hensigten. Branddørene af metal har ifølge indsatsleder Anders Dahl Jensen fra Midtjysk Brand og Redning lukket af sig selv, som de skulle, og det har bevirket, at ilden blev kvalt af sig selv.

- Der er metaldøre, som i tilfælde af brand smækker i. Det gjorde de, og det kvalte ilden, så den gik ud. Da vi kom hertil, kunne vi af samme årsag ikke komme ind, så vi var nødt til at knuse en rude. Det gav ilt til ilden, som så blussede lidt op igen, men det fik vi hurtigt slukket (citat: indsatsleder Anders Dahl Jensen fra Midtjysk Brand og Redning til Viborg Stifts Folkeblad i morges).

Både pauserum og udstillingslokaler er blevet besigtiget af skadesservice. De vurderer, at vi skal lufte kraftigt ud i et par dage i det ene udstillingsrum, hvor receptionen står. Det bagerste udstillingslokale er fuldstændig upåvirket af hændelsen, idet branddørene lukkede af sig selv. Pauserummet skal renses ned og el-systemet genetableres derinde.

Det er selvfølgelig pokkers ærgerligt, når sådan noget sker. Vi er taknemmelige for, at de sikkerhedsforanstaltninger, vi har etableret i udstillingen, har virket efter hensigten, så brandskaden – når uheldet nu var ude – har været minimal.

UDSTILLINGSLUKKET I DAG OG FREDAG

Vi er desværre nødt til at holde udstillingen lukket i dag torsdag og igen i morgen fredag. Men vi glæder os rigtig meget til at åbne dørene for jer alle igen i weekenden.