Panorama og bobler over Viborg - Viborg Museum

AKTIVITETER

Lun dig med spændende foredrag i de kolde måneder

Guidede ture i Viborg

Viborg Museum tilbyder i samarbejde med de dygtige Viborg Guider, et væld af spændende byvandringer i det historiske Domkirkekvarter, på De Fem Halder ved Hald Ruin, Kongens Hus osv. Book en guide og se alle vores turforslag her.

Gådejagt på De fem Halder

Gådejagt på De fem Halder for hele familien

Gådejagt - Den Mystiske Grav

Tag familien med på biltur og løs mysteriet om Den Mystiske Grav.

Borge & Brunch

Borge & Brunch på De fem Halder

Bryg & Brosten

Hop med på Bryg og Brosten i Viborgs historiske bydel og hør historier fra en svunden tid. Turen ender på Viborg Bryghus med en dejlig ølsmagning af den lokale Viborg bryg.

Guidede ture på De fem Halder

Panorama og bobler over Viborg

Panorama og bobler over Viborg. Guidet byvandring og et glas bobler med udsigt over Viborg søerne.

Rundvisning på det kommende museum

Rundvisning i Viborg Museums kommende museumsbygning.

Mordgådejagt

Oplev det historiske Viborg sammen med dine venner eller din familie med Viborg Museums mordgådejagt, Det Sidste Kongemord.

Det sker på Hvolris

Så snart man ser ud over landskabet ved Hvolris og træder ind i jernalderlandsbyen sænker skuldrene sig. Man træder ind i en anden tid og oplever et helt andet tempo.

Panorama & bobler over Viborg

Oplev en guidet tur i Viborgs enestående Domkirkekvarter med et glas bobler, panoramaudsigt og fantastiske fortællinger fra toppen af Peak 12.

På denne guidede tur vil du mærke stemningen i Viborgs historiske bykerne, der er noget helt specielt. Smukke bygninger, brostensbelagte pladser og grønne pletter krydret med spændende historier, der vælter frem fra alle sprækker. Turen fører dig gennem 100- års historie i Domkirkekvarteret med alt fra kongehyldninger, kampen om kirken og retshistorien. På vejen op mod Hotel Peak 12's rooftop vil i få fortællinger om Gammel Vagt, brandstationen og Rigsarkivet.

Afslut oplevelsen på fineste vis med et glas bobler og panoramaudsigt over Viborgsøerne fra topppen af Peak 12.

HVORNÅR: Hele året rundt

HVOR: Viborgs Domkirkekvarter og Peak 12

PRIS: 200,- pr. pers. inkl. guidet byvandring og et glas bobler på Peak 12

DELTAGERE: Fra 8 pers.