Nyheder og aktiviteter

Fotodage 2018 i samarbejde med Viborg Museum

Igen i år er Viborg Museum medarrangører, når Fotodage Viborg indtager den tidligere Vestre Landsret med en helt unik fotoudstilling.

Viborg Museums program for forår/sommer 2018

Viborg Museums program for forår/sommer 2018 er på gaden. Glæd dig til mange spændende arrangementer.

Månedens detektorfund fra Viborg Museum

April og maj 2018, Foto: Mikkel Kieldsen

Årets gang på samlinger

2017 var året, hvor et stort antal genstande fra museets samlinger blev vurderet, registreret og pakket ned. Samlingerne består af 120.000 genstande. I 2018 venter derfor en lige så omfattende og tidskrævende opgave for museets konservator.

Fortidsmindedag 2018: Oplev en jættestue og en langhøj fra bondestenalderen

Oplev tvillingejættestue og langhøj fra bondestenalderen når Fortidsmindedag 2018 løber af stablen den 22. april. Vi fejrer dagen med et besøg ved et par af Viborgegnens mest monumentale begravelser fra bondestenalderen.

Program efterår og vinter 2017/18

Se programmet for Nyt Viborg Museums aktiviteter for det kommende halvår.

Mere end 1200 børn og voksne deltog i Viborg Museums julerejse

I løbet af blot fem uger har omkring 1200 børnehavebørn, skoleelever og voksne fra hele kommunen deltaget i Viborg Museums julerejse gennem byens gågade.

Nationalmuseet på fransk visit for at hente danefæ

Nationalmuseet har været på lidt af et roadtrip i december for at indsamle alle de oldtidsfund, der er blevet indleveret til de danske museer i løbet af året og som måske kan kategoriseres som danefæ. I sidste uge gik turen forbi Viborg Museum.

#Historienkommer

Er du vores nye kollega på museet?

Vi søger en konservator. Ansøgningsfristen er 11. april.

Viborg Museum lukker midlertidigt

Viborg Museums udstillinger på Hjultorvet lukker pr. 1. januar 2017