Ferieoplevelser på Hvolris

Levende landsby

I sommerferien og fem dage i efterårsferien vender jernalderfolket tilbage til Hvolris.

En dag i jernalderen

Bliv jernalderfolk for én dag

Efterår i landsbyen

I efterårsferien vender jernalderfolket tilbage til Hvolris Jernalderlandsby.

Jernalderfamilier

Bliv jernalderfamilie på Hvolris

Prøv jernalderen på egen krop

For én dag bliver du en del af livet, som det kan have været i bakkerne på Hvolris for 2000 år siden. Hele familien får en fælles historisk oplevelse, I aldrig glemmer.

 

Oplev samspillet mellem håndværk, natur og madlavning. Oplev at I selv blive en del af jernalderen og helt bogstaveligt får den tæt ind til huden.

I bydes velkommen kl. 10.00, hvorefter I bliver klædt på til jernalderlivet. Derefter går rejsen ca. 2.000 år tilbage i tiden. Rejsen byder på jernalderens håndværk, madlavning og bagning. Til frokost spiser vi den jernaldermad, som vi selv har tilberedt efter jernalderens metoder. Dagen afsluttes kl. 15.00 med et ritual ved stencirklen i landsbyen.

Derefter er der aflevering af jernaldertøj og kaffe i caféen.

Der er et begrænset antal pladser og datoer.  I 2021 er det onsdag d. 30. juni, tirsdag d. 6. juli og tirsdag d. 3. aug. Der er plads til max. 15 deltagere per gang.

Pris

Prisen er alt inkl.: Indgang, lån af tøj til dagen, jernalderfrokost og lidt sødt til kaffen.

For alle - uanset alder: 250 kr.  

Betaling sker ved mobilepay eller bankoverførsel eller på Hvolris senest 14 dage før arrangementet. Afmelding skal ske senest en uge før arrangementet. Ved senere afmelding gives pengene ikke retur, da vi køber ind til dagen. Ved aflysning grundet for få deltagere gives betalingen retur.

Tilmelding

Tilmelding til hvolris@viborg.dk. Tilmelding er bindende. Der tages forbehold for aflysning, hvis der ikke er nok tilmeldte. 

 

65663082_2508999152692003_8612502763944804352_n.jpg