Seneste nyheder fra Nyt Viborg Museum

Viborg Museums program for efterår og vinter 2017/18

Her er en oversigt over det planlagte program med onsdagsforedrag, specialarrangementer og aktiviteter for børn i efterår og vinterperioden 2017/18.

Efterårsaktiviteter for børn 2017

Efterårsaktiviteter for børnefamilier består i år af detektordage for hele familien og jernalderaktiviteter i Hvolris Jernalderlandsby.

Udgravninger på Stænderpladsen, Toftum Næs og De fem Halder

Udgravningen ved Toftum Næs er afsluttet. Nu skal materialet bearbejdes. Udgravningen ved "De fem Halder" fortsætter indtil udgangen af 2017. Nye sonderende prøvegravninger skal bruges i rammeprojektet for det nye Domkirkekvarter.

Museet tager imod to nye adoptionsklasser fra Løgstrup Skole

Tirsdag den 26. september underskrev museumschefen og klasselærerne for to 4. klasser fra Løgstrup Skole ”adoptionspapirer” i forbindelse med klassernes nye AKSOM-samarbejde med Viborg Museum.

Nyt Viborg Museum i medierne

Hver uge året rundt er der nyhedshistorier om Nyt Viborg Museum i enten lokalpressen, de landsdækkende medier eller i fagpressen. Det er vi rigtig glade for, fordi nyhedsartiklerne er med til at understøtte museets opgave med at formidle vores arbejde.

Nordeuropas største Manga- og Animeudstilling

OBS: I efterårsferien har Manga- og Animeudstillingen følgende åbningstider: Mandag-onsdag: 11-17 * Torsdag: 13-21 * Fredag: 11-17 * Telefon til at booke rundvisninger: 87554906 Viborg Manga- og Animeudstilling giver et helt unikt indblik i den fortryllende ver...