BESØG OS

DOMKIRKEKVARTERET

Domkirkekvarteret består af Nyt Viborg Museum, Skovgaard Museet, Viborg Domkirke og den smukke historiske bykerne. I 2022 åbner det nye Viborg Museum.

DE FEM HALDER

De fem Halder er borgruiner, herregårdsmiljø og den skønneste natur. I 2021 åbner området efter en omfattende renovering, men allerede nu kan du opleve de færdige resultater af store dele af projekter. Herunder herregårdsparken, den historiske legeplads og meget...

HVOLRIS JERNALDERLANDSBY

Hvolris Jernalderlandsby er et arkæologisk frilandsmuseum ved Bjerregrav ca.16 km nord for Viborg. Her har arkæologer siden 1962 gjort adskillige fund fra enkeltgravskultur og frem til middelalderen. Tag familien med tilbage til en anden tid - et andet tempo!

E BINDSTOUW

Besøg huset E Bindstouw, der er et frilandsmuseum i Lysgård uden for Viborg. E Bindstouw er et gammelt skolefæstehus fra ca. 1790. Huset var i vinterhalvåret en kombineret skole og bindestue (strikkestue).

VIBORG LOKALHISTORISKE ARKIV

Viborg Lokalhistoriske Arkiv har en hyggelig læsesal og et stort udvalg af lokalhistoriske bøger. Da vi ikke længere har et nærmagasin, skal du bestille dine arkivalier på forhånd.