BILUDSTILLING - Viborg Museum

Det sker i 2023-2024

FOREDRAG

Foredrag i efteråret og vinteren 2023-2024

OPLEV VIBORG MED GUIDE

Viborg Museum tilbyder i samarbejde med de dygtige Viborg Guider, et væld af spændende byvandringer i det historiske Domkirkekvarter, på De Fem Halder ved Hald Ruin, Kongens Hus osv. Book en guide og se alle vores turforslag her.

BRYG & BROSTEN

Hop med på Bryg og Brosten i Viborgs historiske bydel og hør historier fra en svunden tid. Turen ender på Viborg Bryghus med en ølsmagning med seks forskellige varianter.

VINTERVANDRINGER PÅ DE FEM HALDER

Tag hele familien med på en (u)hyggelig vinterferievandring med lommelygter på De fem Haldder.

MORDGÅDEJAGT

Oplev det historiske Viborg sammen med dine kollegaer, venner eller familie med Viborg Museums mordgådejagt, Det Sidste Kongemord.

GÅDEJAGTER FOR FAMILIER

Oplev vores to populære gådejagter, Den Mystiske Grav og Niels Bugges Forbandelse, der er en sjov og aktiv oplevelse for hele familien.

HVOLRIS JERNALDERLANDSBY

Så snart man ser ud over landskabet ved Hvolris og træder ind i jernalderlandsbyen sænker skuldrene sig. Man træder ind i en anden tid og oplever et helt andet tempo.

BILUDSTILLING

Åben biludstilling - glæd dig til en aften fyldt med passion, fortællerglæde og bilnørderi.

BUSTUR OM FANTASTEN VON KAHLEN

Guidet bustur om fantasten Von Kahlen

Fortryllende bilhistorie - UDSOLGT

Hos J. P. Group har direktør Martin Pedersen en imponerende bilsamling. Klassiske Porscher og VW’er, Simon Spies' gamle Mercedes og et eksemplar af bilen Logicar, som B&O-designeren Jakob Jensen udviklede sammen med J. P. Group. Her står også en kopi af den mere end 100 år gamle Brems-bil, oprindeligt bygget af Viborgs opfinder Julius Brems. Nu har du en eksklusiv mulighed for at se bilerne og høre om den fortryllende bilhistorie. Glæd dig til en aften fyldt med passion, fortællerglæde og bilnørderi.


HVORNÅR: 20. marts 2024 kl. 19-21
HVOR: Vognmagervej 14, 8800 Viborg.
PRIS: Gratis adgang – tilmelding er dog nødvendig af hensyn til max antal