Åbningstider og praktisk info

Særudstillingen Årets Bil 1969-2019 er nu i starten af det nye år flyttet til Hvidovre, hvor den åbner den 24. januar 2019.

Webshop: Familien Danmark på hjul - Årets Bil 1969-2019

Udstillingen Familien Danmark på hjul - Årets Bil 1969-2019 har sin egen webshop. Her kan du købe plakater, magasiner, t-shirts og en masse andre flotte produkter.

Liste over alle vindere af Årets Bil i Danmark fra 1969-2018

Her finder du den samlede liste over alle vindere af Årets Bil i Danmark fra 1969-2018

Om særudstillingen

Årets Bil 1969-2019 - Familien Danmark på hjul. En unik udstilling og kulturoplevelse.

Sponsorer til udstillingen Årets Bil 1969-2019

Årets Bil 1969-2019 er blevet til i samarbejde med en række sponsorer. Viborg Museum og Forstadsmuseet i Hvidovre takker for samarbejdet.

Brand i pauserummet på Farvervej 23 i Viborg!

Torsdag blev brandvæsnet tilkaldt til Farvervej 23 i Viborg, hvor udstillingen om Årets Bil holder til. Der var brand i et el-skab i et pauserum. Branden blev hurtigt slukket. Udstillingen er derfor lukket 29/11 + 30/11 og åbner igen på lørdag den 1. dec. klokke...

udsolgt-udsolgt-udsolgt - EN AFTEN OM SKØNNE OG USKØNNE BILER MED CHRISTIAN GRAU

UDSOLGT!!!!!!!!!!!!!! Ekstrashow: Vi har inviteret den kendte bil- og livstilekspert fra TV2, Christian Grau, med til en spændende og underholdende aften i udstillingen ”Familien Danmark på Hjul – Årets Bil 1969-2019”.

Et banebrydende samarbejde mellem to bymuseer

Viborg Museum og Forstadsmuseet i Hvidovre er gået sammen om at skabe årets kulturoplevelse i Danmark med udstillingen Årets Bil - Familien Danmark på hjul. Her kan du læse mere om samarbejdet.

Efterårsferie: Oplevelser i udstillingen for hele familien

Ta' hele familien med til sjove aktiviteter i efterårsferien: Oplev den nyåbnede særudstilling ”Familien Danmark på hjul – Årets Bil 1969-2019”, spil bilspil som i gamle dage og hjælp familien Danmark med at pakke rejsekufferten til bilferien.

Oplev LEGO® Build the Change i Viborg

Nu har børn og deres familier chancen for at deltage i LEGO® Build the Change - et helt unikt byggeevent her i Viborg. Det sker den første weekend i november samt mandag til og med onsdag ugen efter.

SJOV MED BILER OG DANMARKSHISTORIEN

Ta' hele familien med til sjove aktiviteter i efterårsferien: Oplev den nyåbnede særudstilling ”Familien Danmark på hjul – Årets Bil 1969-2019”.

I kan bl.a. udfordre hinanden i et spil bilkort fra gamle dage. Eller I kan se, om I kan undgå at få baghjul i to af verdens mest populære bilspil til PlayStation – Need for Speed og Gran Turismo fra 1990’erne.

I kan også besøge børnenes Lego-bilværksted og bygge fremtidsbiler og hurtige racerbiler. Eller I kan bruge fantasien og tegne billeder af udstillingsbilerne om, så de ligner vilde dyr. Hjælp også Familien Danmark med at pakke de rigtige ting til en bilferie fra forskellige tids-epoker.

Det bliver nogle herlige dage for børn og barnlige sjæle, når vi åbner op for alle aktiviteterne på Farvervej 23 i Viborg.
Udstillingen har åbent alle dage i efterårsferien - mandag-torsdag fra kl. 10-21 og fredag-søndag fra kl. 10-17.

Klik og køb din billet