Åbningstider og praktisk info

Særudstillingen Årets Bil 1969-2019 er nu i starten af det nye år flyttet til Hvidovre, hvor den åbner den 24. januar 2019.

Webshop: Familien Danmark på hjul - Årets Bil 1969-2019

Udstillingen Familien Danmark på hjul - Årets Bil 1969-2019 har sin egen webshop. Her kan du købe plakater, magasiner, t-shirts og en masse andre flotte produkter.

Liste over alle vindere af Årets Bil i Danmark fra 1969-2018

Her finder du den samlede liste over alle vindere af Årets Bil i Danmark fra 1969-2018

Om særudstillingen

Årets Bil 1969-2019 - Familien Danmark på hjul. En unik udstilling og kulturoplevelse.

Sponsorer til udstillingen Årets Bil 1969-2019

Årets Bil 1969-2019 er blevet til i samarbejde med en række sponsorer. Viborg Museum og Forstadsmuseet i Hvidovre takker for samarbejdet.

Brand i pauserummet på Farvervej 23 i Viborg!

Torsdag blev brandvæsnet tilkaldt til Farvervej 23 i Viborg, hvor udstillingen om Årets Bil holder til. Der var brand i et el-skab i et pauserum. Branden blev hurtigt slukket. Udstillingen er derfor lukket 29/11 + 30/11 og åbner igen på lørdag den 1. dec. klokke...

udsolgt-udsolgt-udsolgt - EN AFTEN OM SKØNNE OG USKØNNE BILER MED CHRISTIAN GRAU

UDSOLGT!!!!!!!!!!!!!! Ekstrashow: Vi har inviteret den kendte bil- og livstilekspert fra TV2, Christian Grau, med til en spændende og underholdende aften i udstillingen ”Familien Danmark på Hjul – Årets Bil 1969-2019”.

Et banebrydende samarbejde mellem to bymuseer

Viborg Museum og Forstadsmuseet i Hvidovre er gået sammen om at skabe årets kulturoplevelse i Danmark med udstillingen Årets Bil - Familien Danmark på hjul. Her kan du læse mere om samarbejdet.

Efterårsferie: Oplevelser i udstillingen for hele familien

Ta' hele familien med til sjove aktiviteter i efterårsferien: Oplev den nyåbnede særudstilling ”Familien Danmark på hjul – Årets Bil 1969-2019”, spil bilspil som i gamle dage og hjælp familien Danmark med at pakke rejsekufferten til bilferien.

Oplev LEGO® Build the Change i Viborg

Nu har børn og deres familier chancen for at deltage i LEGO® Build the Change - et helt unikt byggeevent her i Viborg. Det sker den første weekend i november samt mandag til og med onsdag ugen efter.

  •  

 

Årets Bil 1969-2019: Familien Danmark på hjul

 

Tag med en tur ned ad Memory Lane og genoplev dine minder bag rattet eller på bagsædet af en Fiat 127, en Ford Sierra, en Opel Kadett eller en af de mange andre herlige biler, der er blevet kåret som Årets Bil de seneste 50 år.

 

For første gang i Danmark vil du nu kunne opleve en museumsudstilling om Årets Bil og danskernes helt egne biler gennem 50 år! Viborg Museum og Forstadsmuseet i Hvidovre fejrer 50-året for kåringen af den første Årets Bil i Danmark med en stor og spektakulær udstilling.

Danmarkshistorien fortalt på underholdende og visuel vis

I udstillingen vil man kunne opleve bilerne i en flot, visuel og spændende scenografi og komme på en skøn vandring gennem de seneste 50 års danmarkshistorie med masser af film, fotos, lækker nostalgi og gode historier.

 

En udstilling for hele familien og bilnørderne

Udstillingen bliver en oplevelse for alle. For alle der har siddet bag rattet eller kørt med i en af de ikoniske biler og har haft et liv af oplevelser i dem. Og for dem, der har skruet i de mekaniske dele af bilerne og kender hver en detalje under motorhjelmen. Udstillingen bliver en stor oplevelse for hele familien og alle vennerne.

 

Danskernes familieliv - oplevet gennem familiebilens historie fra 1969-2019

De seneste 50 års kårede biler rummer således en fantastisk historie. De vidner om en gennemgribende teknologi- og designudvikling gennem fem årtier, og de er et spejl af en samfundsudvikling i rivende forandring. Disse 50 biler er samtidig et minde over danskernes familieliv i 50 år. Kåringen af Årets Bil har altid kredset om hverdagens bil til den fornuftige dansker, og de 50 kårede biler er ægte genkendelse for de fleste.