Pressemeddelelser og nyheder

Pressemeddelelse: Viborg Museum får stor donation fra Augustinus Fonden

14. marts 2018: Når Viborg Museum i 2021 slår dørene op til et nyt bymuseum i Domkirkekvarteret i Viborg bliver det med hjælp fra Augustinus Fonden.

Pressemeddelelse: Lukket museum fik mod forventning mere end 22.000 gæster

10. januar 2018: På trods af lukningen af Viborg Museums udstillingsbygning var der i 2017 flere gæster end forventet. Hvolris Jernalderlandsby, der hører under Viborg Museum, har desuden slået besøgsrekorden.

Pressemeddelelse: Nyt Viborg Museum fik stor opmærksomhed på Kulturmødet 2017

4. september 2017: På Kulturmødet 2017 på Mors i slutningen af august stillede Nyt Viborg Museum op til debat om danske museers fremtid. Det fik mere end 400 gæster til at finde vej til museets skibscontainer på Kulturpladsen.

Pressemeddelelse: Regionshospitalet Viborgs historie skal udgives som bog

23. februar 2017: Regionshospitalet Viborgs historie og store indflydelse på det omkringliggende samfund skal frem i lyset. Derfor tager Viborg Museum og Regionshospitalet Viborg nu i fællesskab hul på et ambitiøst bogprojekt om hospitalets historie.

Pressemeddelelse: Viborg Museum lukker midlertidigt

21. december 2016 Viborg Museum lukker midlertidigt. Inden for de kommende år åbner museet op i helt nye omgivelser i den tidligere Landsretsbygning i Domkirkekvarteret.