GUIDEDE TURE

BRYG & BROSTEN

Hop med på alletiders skønne tur med dygtig guide. Oplev Viborgs historiske bydel og hør historier fra en svunden tid. Turen ender i Bryggerstuen. Her kan deltagerne smage på den lokale bryg.

GUIDET TUR I VIBORG

Viborg Museum tilbyder et væld af spændende ture rundt i den historiske bykerne eller til historiske steder på Viborgegnen. Se vores turforslag og book en guidet tur.

GUIDET TUR TIL DE FEM HALDER

Book en guidet tur til De Fem Halder

FOREDRAG EFTERÅR OG VINTER 2019/20

Viborgs lokale bryggeri, Odin, begyndte produktionen i 1832. Siden hen blev bryggeriet opkøbt af Faxe-gruppen og overlevede helt indtil 1988. Vi går 100 år tilbage i tiden og kaster et blik på det viborgensiske bryggeri Odins historie.

NYHEDSMAIL

Tilmeld dig museets nyhedsmail

VIBORG MUSEUMSFORENING

Bliv medlem af Viborg Museumsforening

WEBSHOP

Besøg Viborg Museums webshop

Spændende aktiviteter - efterår og vinter 2019/20

Denne sæson serverer Viborg Museum 19 meget forskellige kulturoplevelser til at forsøde den kolde tid med.

Vi er i denne sæson lykkedes med at skrue endnu en tand op for kvalitetsniveauet i både byvandringer og foredragsrækken, så husk at sætte krydser i kalenderen. Hvad siger du til at høre historien om en mordbrænders bekendelser eller at få et anmelderrost portræt af Christian 2.? Du kan også komme på en byvandring med barnevogn og baby eller høre om D-dagen set med danske øjne. Eller hvad med at følge i sporet af Erik den Rødes efterkommere? For slet ikke at tale om at høre historien om den danske  "One Dollar Man"?

SE PROGRAM EFTERÅR OG VINTER