Bryg og Brosten - Viborg Museum

Det sker i 2023

Guidede sommerture

Tag med på en række inspirerende sommerture under åben himmel, når Viborg Museum og Viborg Guiderne inviterer dig ud til en perlerække af guidede ture i Domkirkekvarteret, De fem Halder, Hærvejstæppet, Kongenshus og mange flere.

Borge & Brunch

Borge & Brunch på De fem Halder

Gådejagt på De fem Halder

Gådejagt på De fem Halder for hele familien

Gådejagt - Den Mystiske Grav

Tag familien med på biltur og løs mysteriet om Den Mystiske Grav.

Mordgådejagt

Oplev det historiske Viborg sammen med dine venner eller din familie med Viborg Museums mordgådejagt, Det Sidste Kongemord.

Guidede ture for grupper

Viborg Museum tilbyder i samarbejde med de dygtige Viborg Guider, et væld af spændende byvandringer i det historiske Domkirkekvarter, på De Fem Halder ved Hald Ruin, Kongens Hus osv. Book en guide og se alle vores turforslag her.

Bryg & Brosten

Hop med på Bryg og Brosten i Viborgs historiske bydel og hør historier fra en svunden tid. Turen ender på Viborg Bryghus med en ølsmagning med seks forskellige varianter.

Panorama og bobler over Viborg

Panorama og bobler over Viborg. Guidet byvandring og et glas bobler med udsigt over Viborg søerne.

Snaps'Talks

Gennem 10 dage i slutningen af juni forvandles Viborgs historiske bykerne til en folkefest af oplevelser for alle aldre. Kom og vær med, når Viborg Museum byder op til samtale- og kultursalon i Amtmandens Have.

Det sker på Hvolris

Så snart man ser ud over landskabet ved Hvolris og træder ind i jernalderlandsbyen sænker skuldrene sig. Man træder ind i en anden tid og oplever et helt andet tempo.

VIP rundvisning på det kommende museum

Rundvisning i Viborg Museums kommende museumsbygning.

Det sker i sommeren 2023

Få inspiration til spændende aktiviteter for store og små i Viborg og omegn. Viborg Museums nye sommerkatalog er fyldt med inspirerende og underholdende oplevelser i Domkirkekvarteret, på De fem Halder og Kongenshus. Se det her.

         Bryg & Brosten


Tag med en af vores dygtige guider på en unik tur rundt i Viborgs brostensbelagte gader. Der vil være fortællinger om bryggerbyens farverige historie og personer, og steder, der har lagt navne til nogle af de skønne øl fra Viborg Bryghus. Efter rundvisningen er der ølsmagning på Viborg Bryghus, hvor gæsterne får lov til at smage en spændende variation af seks forskellige øl.

HVORNÅR: Hver lørdag fra 10-12.00.

HVOR: Gammeltorv foran Domkirken.

PRIS: Fra kr. 175,- kr.

Første lørdag i hver måned, kan man købe Bryg & Brosten inkl. frokost til 324,- kr.

 

Bryg & Brosten-forår2023.jpg

Gruppeture


Vi tilbyder Bryg & Brosten for personalegrupper, private grupper og til fejringer. Der et minimumskrav på 15 deltagere. Alternativt kan der betales 89,- kr. pr manglende deltager op til 15 pers.

Pris inkl. guidet tur og ølsmagning: 200,- kr/pers.

Pris inkl. guidet tur/ølsmagning og tapas: 349,- kr/pers.

Kontakt os på vibmus@viborg.dk for booking

Se alle vores ture for større grupper, virksomheder og turarrangører her

 

ViborgBryghusSmagsbakke.jpg

Gavekort


Skal en, du holder af, foræres en god oplevelse i julegave, fødselsdagsgave eller fars dags gave? Så køb et gavekort til Bryg & Brosten fra kr. 175,- kr./pers.

Kontakt os på vibmus@viborg.dk for booking.

Bryg & Brosten gavekort_alm med lærred.png (1)