KONTAKT VIBORG MUSEUM

KONTOR OG ADMINISTRATION

Viborg Museum, Hjultorvet 4, 8800 Viborg, Telefon 8787 3838, E-mail: vibmus@viborg.dk Telefonen er åben for henvendelse mandag til torsdag kl. 9.00 - 16.00, fredag kl. 9.00 - 13.00, Klik her for flere data

LEDELSEN

Kontakt ledelsen

TEAM ARKÆOLOGI

Kontakt Team Arkæologi

TEAM FORMIDLING

Kontakt Team Formidling

TEAM SAMLING

Kontakt Team Samling

TEAM FORSKNING

Kontakt Team Forskning

TEAM HVOLRIS

Kontakt medarbejdere ved Hvolris Jernalderlandsby

LEDIGE STILLINGER

Ledige stillinger på Viborg Museum

VIBORG MUSEUMSFORENING

Viborg Museumsforening

Stillingsopslag: Viborg Museum søger marketingkoordinator
og administrativ blæksprutte

 

Viborg Museum vil være museum for så mange mennesker som muligt. Vores vision er at være et kendt og anerkendt museum, som skaber relevante aktiviteter med høj kvalitet for et bredt spektrum af gæster fra hele landet. Vil du hjælpe os med at realisere dette?

 

Viborg Museum står foran et utroligt spændende årti. Et nyt og moderne bymuseum skal åbnes i Domkirkekvarteret, og en række nye udviklingsprojekter skal sættes i søen. I den proces er det afgørende, at det kommercielle potentiale i museets aktiviteter bliver udnyttet maksimalt.

Vi ønsker derfor pr. 1. maj 2021 at opruste museets stab med en person, som er dygtig til markedsføring, salg og service, og som kan fungere som et vigtigt bindeled mellem gæst og museum. Stillingen er en nyoprettet deltidsstilling, som vi forventer opgraderet til fuld tid i løbet af 1-2 år - så hurtigt det lader sig gøre.

Opgaverne i stillingen er meget varierende. Du skal lave generel markedsføring af Viborg Museum og gennemføre kampagner for specifikke produkter fra museets brede hylde af aktiviteter digitalt og analogt. Det gælder f.eks. guidede ture for turist- og skolegrupper i Viborg og på De Fem Halder, Bryg & Brosten, mordgådejagt i Domkirkekvarteret og en række spændende aktiviteter, der ligger i pipelinen for de kommende år - herunder det nye bymuseum. Det er også dig, der får vores hjemmeside, webshop, online billetsalg mv. til at spille. Det er samtidig dig, der er det servicerende omdrejningspunkt i Viborg Museums administration. Du har ansvar for booking af guidede ture, og du deler ansvar med nærmeste kollega med at løse diverse administrative-, receptions- og praktiske kontoropgaver efter nærmere aftale. Fordelingen af opgaver ift. markedsføring og administration estimeres til på årsbasis at være 70/30, mens stillingen er på deltid.

Stillingen oprettes som en stabsfunktion på Viborg Museum og referer til museumschefen. Din nærmeste kollega bliver museets nye økonomi- og administrationsansvarlige, der tiltræder 1. marts, og du vil få et nært samarbejde med museets chef, som pt. varetager museets kommunikationsopgaver.

Du skal forvente, at timetallet er variabelt ift. sæsonudsving, og du skal påregne lejlighedsvis aften- og weekendarbejde.

Stillingen vil bl.a. indebære følgende opgaver:

 • Digital og analog markedsføring og salg af aktiviteter og produkter
 • Deltagelse i produktudvikling af nye tilbud og aktiviteter
 • SEO-optimering, analyse af webtrafik og maksimering af digital synlighed
 • Udvikling af hjemmeside, webshop og online salg af billetter mv.
 • Booking af guidede ture og lign. samt koordinering med samarbejdspartnere
 • Indkøb og personaleadministrative opgaver
 • Administrative blæksprutteopgaver med telefon, mails, sekretariatsopgaver

Vi søger en dygtig kollega, som kan genkende sig selv flere af i disse punkter:

 • Du har en uddannelse inden for marketing, turisme eller oplevelsesøkonomi
 • Du har erfaring fra turisme-, hotel-, event- eller kulturområdet
 • Du arbejder strategisk og kan skabe sammenhæng mellem brand, produkt, salg og oplevelse
 • Du er servicemindet helt ud i yderste fingerspids
 • Du er offensiv, elsker vækst og tør sætte ambitiøse mål
 • Du er selvstændig, fleksibel og har gode samarbejdsevner
 • Du trives i en til tider hektisk hverdag med en bred vifte af opgaver

Om Viborg Museum

Viborg Museum er et statsanerkendt, kulturhistorisk museum med ansvar for arkæologi og nyere tids historie i Viborg Kommune. Museet er en kommunal institution og ejes og drives af Viborg Kommune. Vi er organiseret med fire fagteams, der er placeret i Viborg, samt Hvolris Jernalderlandsby. Museets stab består af to medarbejdere, hvor du kan blive den ene.

Vi tilbyder en arbejdsplads på et spændende og ambitiøst museum i vækst, hvor du kommer til at arbejde med et vigtigt og udfordrende arbejdsområde. Du kommer også til at arbejde sammen med en række meget engagerede kollegaer og bliver en del af en organisation, der er præget af værdiledelse med klangbund i følgende værdier: Mangfoldighed, ordentlighed, dygtighed og mod.

Du kan se mere om museet på www.viborgmuseum.dk.

 

Yderligere oplysninger

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj. Den er på 25 timer pr. uge i 2021, men med god mulighed for at blive opgraderet til fuld tid i løbet af 2021-22. Løn- og ansættelsesforhold iht. HK’s overenskomst med KL.  

Yderligere oplysninger fås hos museumschef Brian Wiborg på 28561874.

Ansøgning med CV, eksamensbeviser og referencer sendes elektronisk senest 10. marts 2021 via link på Viborg Kommunes hjemmeside.

Der afholdes ansættelsessamtaler den 18. marts 2021.