Rundvisning på det kommende museum - Viborg Museum

AKTIVITETER

Lun dig med spændende foredrag i de kolde måneder

Guidede ture i Viborg

Viborg Museum tilbyder i samarbejde med de dygtige Viborg Guider, et væld af spændende byvandringer i det historiske Domkirkekvarter, på De Fem Halder ved Hald Ruin, Kongens Hus osv. Book en guide og se alle vores turforslag her.

Gådejagt på De fem Halder

Gådejagt på De fem Halder for hele familien

Gådejagt - Den Mystiske Grav

Tag familien med på biltur og løs mysteriet om Den Mystiske Grav.

Borge & Brunch

Borge & Brunch på De fem Halder

Bryg & Brosten

Hop med på Bryg og Brosten i Viborgs historiske bydel og hør historier fra en svunden tid. Turen ender på Viborg Bryghus med en dejlig ølsmagning af den lokale Viborg bryg.

Guidede ture på De fem Halder

Panorama og bobler over Viborg

Panorama og bobler over Viborg. Guidet byvandring og et glas bobler med udsigt over Viborg søerne.

Rundvisning på det kommende museum

Rundvisning i Viborg Museums kommende museumsbygning.

Mordgådejagt

Oplev det historiske Viborg sammen med dine venner eller din familie med Viborg Museums mordgådejagt, Det Sidste Kongemord.

Det sker på Hvolris

Så snart man ser ud over landskabet ved Hvolris og træder ind i jernalderlandsbyen sænker skuldrene sig. Man træder ind i en anden tid og oplever et helt andet tempo.

VIP Rundvisning på det kommende museum

For grupper og erhverv.

Tag din forening eller virksomhed med på en eksklusiv tur i den nye museumsbygning.

Et nyt bymuseum er ved at tage form i Viborgs domkirkekvarter. Er du nysgerrig på, hvad det bliver for et museum, og hvordan det bliver indrettet i den tidligere Vestre Landsret? Så kan du tage din gruppe med på en eksklusiv tur. Det er museumschef Brian Wiborg, der fortæller og viser rundt i bygningen, og alle foreninger og virksomheder i Viborg Kommune er velkomne til at booke sig ind.

HVORNÅR: Alle hverdage mellem 16.00 - 18.00 frem til 1. maj 2023
HVOR: Gråbrødre Kirke Stræde (den kommende museumsbygning).
HVEM: Museumschef, Brian Wiborg.
PRIS: Gratis.
DELTAGERE: 20-50 pers.

Inspirationskatalog for turarrangører og mødebookere

Brian beskåret.jpg