Alle Viborg Museums udadvendte aktiviteter er aflyst frem til og med mandag den 13. april 2020.
Dette sker på baggrund af Statsministerens anbefalinger i forhold til Corona-virus. Vi glæder os allerede til at formidle historien igen.

BRYG & BROSTEN

Hop med på alletiders skønne tur med dygtig guide. Oplev Viborgs historiske bydel og hør historier fra en svunden tid. Turen ender i Bryggerstuen. Her kan deltagerne smage på den lokale bryg.

GUIDET TUR I VIBORG

Viborg Museum tilbyder et væld af spændende ture rundt i den historiske bykerne eller til historiske steder på Viborgegnen. Se vores turforslag og book en guidet tur.

GUIDET TUR TIL DE FEM HALDER

Book en guidet tur til De Fem Halder

FOREDRAG EFTERÅR OG VINTER 2019/20

Viborgs lokale bryggeri, Odin, begyndte produktionen i 1832. Siden hen blev bryggeriet opkøbt af Faxe-gruppen og overlevede helt indtil 1988. Vi går 100 år tilbage i tiden og kaster et blik på det viborgensiske bryggeri Odins historie.

NYHEDSMAIL

Tilmeld dig museets nyhedsmail

VIBORG MUSEUMSFORENING

Bliv medlem af Viborg Museumsforening

WEBSHOP

Besøg Viborg Museums webshop

  •  -

BRYG & BROSTEN

Tag med en af vores dygtige byguider på en unik tur rundt i Viborgs historiske gader med fokus på fortællinger om bryggerbyens farverige historie. På turen rundt i byens brostensbelagte gader fortæller guiden historier om personer og steder, der har lagt navn til nogle af de skønne øl fra Viborg Bryghus. Turen slutter i Bryggerstuen, hvor gæster kan smage bryghusets fantastiske produkter.Bryg og Brosten: Guidetur og ølsmagning


Kom med på en helt unik tur rundt i Viborg, hvor du får historien om personer og steder, der har lagt navn til nogle af de smagfulde og spændende øl fra Viborg Bryghus. Turen slutter af med ølsmagning i Bryggerstuen.

 

PLANLÆG DIN GUIDEDE TUR

Hvis du gerne vil med på en guidet tur, skal du booke en plads. 

KØB BILLET


Du er også velkommen til at kontakte Viborg Museum og høre nærmere om turen.

KONTAKT MUSEET
 

Du kan også købe et gavekort til oplevelsen.

KØB GAVEKORT
 

MØDESTED:
Foran Domkirken


Tid:
Hver fredag kl. 15-17
Hver lørdag kl. 10-12

Pakken indeholder ølsmagning: 6x 12 cl.