TURE OG TILBUD

BRYG & BROSTEN

Hop med på alletiders skønne tur med dygtig guide. Oplev Viborgs historiske bydel og hør historier fra en svunden tid. Turen ender i Bryggerstuen. Her kan deltagerne smage på den lokale bryg.

BOOK EN GUIDE I VIBORG

Ønsker I at krydre jeres tur til Viborg med en dygtig guide, der viser byen frem for jer og fortæller om dens spændende historie? Viborg Museum tilbyder i samarbejde med Viborg Guiderne et væld af spændende ture rundt i den historiske bykerne eller til historisk...

BOOK EN GUIDE TIL DE FEM HALDER

De fem Halder er borgruiner, herregårdspark og den skønneste natur. Og så emmer området af spændende historie. Book en guide til en oplevelsesrig tur til De Fem Halder.

WEBSHOP

Besøg Viborg Museums webshop

  •  -

BRYG & BROSTEN

Tag med en af vores dygtige byguider på en unik tur rundt i Viborgs historiske gader med fokus på fortællinger om bryggerbyens farverige historie. På turen rundt i byens brostensbelagte gader fortæller guiden historier om personer og steder, der har lagt navne til nogle af de skønne øl fra Viborg Bryghus. Turen slutter i Bryggerstuen, hvor gæster kan smage bryghusets fantastiske produkter.

 

Kom med på en helt unik tur rundt i Viborg, hvor du får historien om personer og steder, der har lagt navn til nogle af de smagfulde og spændende øl fra Viborg Bryghus. Turen slutter af med ølsmagning i Bryggerstuen (6x12 cl)

 

PLANLÆG DIN GUIDEDE TUR

Hvis du gerne vil med på en guidet tur, skal du booke en plads. 

KØB BILLET


Er I en gruppe, der skal på tur? Det er muligt at bestille egen guide og ølsmagning. Kontakt museet for booking. 

KONTAKT MUSEET
 

Skal en du holder af foræres en god oplevelse? Du kan købe et gavekort til Bryg & Brosten på museets webshop.

KØB GAVEKORT
 

MØDESTED:
Foran Domkirken


Tid:
Hver fredag kl. 15-17
Hver lørdag kl. 10-12