Indlevering af ting til museet - Viborg Museum

Samlingen på Viborg Museum

Konservering og bevaring

Hvad samler vi på?

Indlevering af ting til museet

Sådan indleverer du genstande til museet

Adgang til Museernes Samlinger

Sådan indleverer du en genstand til Viborg Museum

Viborg Museum modtager gerne genstande, som borgerne ønsker at overdrage til museet. Vi modtager kun genstande, som har et lokalt tilhørsforhold til Viborg Kommune, som er i god stand og som vi ikke har tilsvarende i samlingen allerede.

Herunder finder du en pdf-fil med en blanket, som vi beder dig udfylde. Husk at tænke på, at genstandene skal bruges til at formidle kultur og historie og at det derfor er vigtig for os at få svar på følgende via blanketten: hvem har ejet tingene, hvem har brugt dem, hvornår er de fremstillet eller købt, hvornår er de brugt og hvilke fortællinger og minder knytter der sig til tingene.

Udfyld blanketten og kontakt derefter museets samlingsansvarlige medarbejder Margit Petersen på map@viborg.dk eller 87873808.

Museet har kun i meget få tilfælde mulighed for at købe genstande.

Blanket

Udfyld denne seddel, når du indleverer en genstand til Viborg Museum.